Wie en waarom

Mijn naam is Barbera eb ik ben moeder van een dochter (pseudoniem ‘Neeltje’) die geboren is in juni 2010. Ik heb het moederschap, zeker in het begin, als erg heftig ervaren. Zowel wat betreft pieken als wat betreft dalen en alles ertussenin. Het heeft me doen nadenken over het leven, over mezelf en over hoe ik mijn dochter wil opvoeden.

Dit blog is vooral bedoeld om mijn eigen ideeën omtrent opvoeding en aanverwante zaken te structureren. Mocht ik hierbij toevallig andere ouders die dit lezen helpen dan is dat mooi meegenomen 🙂

Mijn hersenspinsels zijn vaak proefballonnetjes die soms wel, soms niet gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek. Mijn blogposts zelf zullen echter nooit pretenderen wetenschappelijk te zijn.

Ik zal ongetwijfeld ideeën hebben waar niet iedereen zich in kan vinden. Het is niet mijn bedoeling mensen te kwetsen. Als ik kritisch ben over een bepaald onderwerp dan is dit niet bedoeld als persoonlijke aanval, maar als oprechte vraag of iets klopt zoals ik het zie of niet.

Ik hoor graag van anderen wat ze van mijn ideeën vinden, zodat dat me kan helpen de boel verder te structureren. Dat kan via dit blog of via e-mail: retteketetten [at] gmail.com.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s